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APPENDIX 7 
 
Paragraph 9.3 (‘Notice of questions’) in Part 4A (‘Rules of Procedure’) shall be 
amended by the deletion of the words ‘working day before the day of the 
meeting’ and such words shall be replaced by ‘third working day before the date 
of the meeting (excluding the date of the meeting itself)’  
 
Paragraph 10.3 (a) (‘Notice of questions’) in Part 4A (‘Rules of Procedure’) shall 
be amended by the deletion of the words ‘working day before the meeting’ and 
such words shall be replaced by ‘third working day before the date of the meeting 
(excluding the date of the meeting itself)’  
 
Paragraph 2.6 (‘Other rules’) in Part 4B (‘Executive Procedure Rules’) shall be 
amended by the inclusion of 9.3 of Part 4A (‘Rules of Procedure’) 
 
The reference in paragraph 2.6 in Part 4B (‘Executive Procedure Rules’) to 
‘Council Procedure Rules’ shall be replaced by ‘Rules of Procedure’. 
 
Paragraph 1.3 (‘Notice of questions’) in Part 4I (‘Public Speaking at Meetings’) 
shall be amended by the deletion of the words ‘working day before the day of the 
meeting’ and such words shall be replaced by ‘third working day before the date 
of the meeting (excluding the date of the meeting itself)’  
 
A new paragraph 3.2A shall be inserted immediately after paragraph 3.2 in Part 
4I (‘Public Speaking at Meetings’) which states:- 
 
‘3.2A  Notice of questions 
 
A question may only be asked if notice has been given by delivering it in writing 
or by electronic mail to the Chief Executive no later than 12.00 noon on the third 
working day before the date of the meeting (excluding the date of the meeting 
itself)’ 
 
 


